AriMob

Oferta e fundit

iPhone XS MAX

579 €

Më të kërkuarat

Produktet më të kërkuara

Kush jemi ne?

Me një pervojë 15 vjeçare në këtë fushë jemi munduar gjithmonë të jemi sa më korrekt me klientet tanë. Moto dhe synimi i jonë ka qenë që gjithmonë të i mundësojmë çmimet dhe ofertat më të lira dhe më të mira në treg.

Tek Mobilshop Ari ju mund të gjeni shumë lloje të iPhone, Samsung, Xiaomi, Huawei e të tjera. Në qoftë se telefoni juaj ka probleme të ndryshme, ne gjithashtu mund që ta kryejmë edhe servisimin e tij, ose edhe mundësin e dekodimit.
Tek ne punën e bëjmë me shumë dashuri dhe sinqeritet.

- Shitje -

Ne mundësojmë shitjen e telefoneve më të ri dhe nga brendet më të ndryshme.

- Servisim -

Ne mundësojmë servisimin e telefonit tuaj me shumë kujdes dhe përgjegjësi.

- Dekodim -

Ne mundësojmë dekodim për çdo llojë te telefonit tuaj.

Ofertat në Instagram

Këtu mund t’i shikoni ofertat më të fundit të postuara në Instagram

[instagram-feed]